PALVELUT

KUVATILAUKSET

Kuvat ja muut tuotteet syntyvät sujuvasti suoraan digitiedostoistasi. Originaalina voi olla myös paperikuva (kuvasta kuva), filmi tai diakuva. Voit teettää kuvistasi myös kiitos-, kutsu- ja joulukortteja, kuvakirjoja, kalentereita, kuvasuurennoksia ja canvastauluja. Pääset tutustumaan eri tuotevaihtoehtoihin myymälässämme.

TILAA KUVASI MYYMÄLÄSSÄ TAI KOTONA SUORAAN VERKOSTA

Kuvakioskilla 1000x800

KUVATILAUS MYYMÄLÄSSÄ

Toimita materiaalisi meille, niin teemme niistä sinulle paperiversioita. Digikuvat liikkuvat sujuvasti muistikortilla, -tikulla tai kännykällä.

Jos haluat tilata kuvasi itsepalveluna, voit käyttää myymälässämme olevaa ns. Kuvakioski-ohjelmaa. Avustamme tilauksen teossa.

Digitaalisista muodossa toimitetut kuvat saamme tulostettua odottaessasi, joten ne saat saman tien mukaasi.

Kuvakuisma Fujifilm 1000px 2

TEETÄ KUVASI NETIN KAUTTA

Voit tilata kuvia internetissä FujiFilm-tilauspalvelun kautta alla olevasta linkistä. Palvelu avautuu sinulle uuteen selainikkunaan.

Paperikuvien lisäksi voit tilata digikuvistasi muitakin tuotteita (kortit, kalenterit, kuvakirjat jne.).

Tilauksesi tulee meille myymälään, jossa valmistamme ne omilla koneillamme. Kuvat ovat noudettavissa myymälästämme jopa samana päivänä. Saat valmistumisesta tekstiviestin.

Kannykka sormet 1000x800px

KÄNNYKÄN KUVAT PAPERILLE

Saat kännykkäsi kuvagallerian kuvista helposti paperiversioita ilmaisella Fujikuvat-sovelluksella.

1. Lataa Fujikuvat sovellus App Storesta tai Google play-kaupasta

2. Syötä kauppiaskoodi 3219.

3. Toimi ohjeiden mukaan.

4. Kuvat ovat noudettavissa myymälästämme jopa samana päivänä. Saat valmistumisesta tekstiviestin.

MUUT KUVAPALVELUT

Lapsikuvat 1000x800px

HENKILÖKUVAUKSET

Vaativammat kuvaussessiot (perhekuvat, lapsikuvat, valmistujaiskuvat jne.) hoidamme ajanvarauksilla studiollamme osoitteessa Kirkkokatu 13. Passikuvaukset ja pienimuotoiset muotokuvaukset (nettisivuille, someen jne.) suoritamme myymälässämme ilman ajanvarausta.
Lapsikuvat 1000x800px

KUVASTA KUVAT

Valmistamme vanhoista kuvista uuden veroisia ja lopputuloksen saat halutessasi myös digitoituna. Pystymme korjaamaan kuvien haalistuneita sävyjä ja poistamaan roskia, korjaamaan rikkoutuneita kohtia tai muita virheitä. Kuvia voi rajata ja suurentaa. Tule kysymään asiasta lisää liikkeeseemme.
Lapsikuvat 1000x800px

PASSIKUVAT

Kuvaukset liikkeessä ilman ajanvarausta. Saat kuvat passiin, ajokorttiin, henkilökorttiin, ym. asiakirjoihin. Kuvat toimitetaan suoraan poliisin lupapalveluun. Saat tekstiviestillä kuvatunnuksesi, jonka avulla voit hakea asiakirjaasi osoitteessa www.poliisi.fi/asiointipalvelu. Passikuvien vaatimukset ovat tarkat. Meille on myönnetty Passikuvan ammattilainen -tunnus, joka tarkoittaa yli 99% onnistumista sähköisissä passikuvissa.
Lapsikuvat 1000x800px

DIGITOINTIPALVELUT

Vanhojen kuva-aarteiden digitointia ammattitaidolla; diat, videonauhat, kaitafilmit, negat, kuvat  ja jopa kokonaiset kuva-albumit. Tallennamme lopputulokset USB-tikulle tai DVD:lle .
Lapsikuvat 1000x800px

TAPAHTUMAKUVAUKSET

Voit tilata ammattikuvajan tapahtumaasi tai muuhun tärkeään tilaisuuteen. Näitä voivat olla häät, syntymäpäivät, sukujuhlat, kaste- ja siunaustilaisuudet jne. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarpeistasi ja toiveistasi kuvien suhteen.
Lapsikuvat 1000x800px

KUVATUOTTEET

Meiltä voit hankkia muitakin valokuvaamiseen ja kuvien säilytykseen sekä esittämiseen liittyviä tuotteita. Näitä ovat mm. kehykset, albumit, akut ja paristot, muistikortit ja -tikut, valokuvaustarvikkeet sekä filmit.
Lapsikuvat 1000x800px

YRITYSPALVELUT

Otamme yritysten käyttöön tarvittavat kuvat henkilökorttiin, työmaakorttin, kulkulupakorttiin jne. Räätälöimme kortit valmiiksi asiakkaan ilmoittamien tietojen perusteella. Kortissa voi olla esim. logo, yrityksen nimi, y-tunnus, henkilökuva ja henkilön nimi. Henkilöstön kuvaukset tapauskohtaisesti joko liikkeessämme tai studiolla.
Lapsikuvat 1000x800px

ERIKOISTUOTTEET

Tarjoamamme Fujifilm-tilauspalvelu mahdollistaa myös joidenkin normaalista poikkeavien tuotteiden tilaamisen, jotka toimivat mm. hyvinä lahjaideoina. Näitä ovat mm. kalenterit ja räätälöity kuva kännykän tai tabletin kuoreen.
Kuvakuisma